Om Oss

shutterstock_748062676

Shalimar Restaurant

Shalimar er en virksomhet som har vært i tjeneste i 20 år, og har samlet indiske og pakistanske smaker og matkultur. Hovedformålet med vår virksomhet er å tilby disse smakene av forskjellige kulturer til våre kunder, uten at de trenger å måtte gå til disse landene. Basert på dette målet, jobber vi med mesterkokker som har i årevis fått trent og jobbet på lignende områder tidligere.

Første man kommer på når man hører om Desi-regionen, er den rike matkulturen. Dette er en av de største verdiene både India og Pakistan har, også når det gjelder på verdensbasis. Begge landene har matretter, med dusinvis av ulike kryddere, spesielle sterke sauser og unike matlagingsteknikker, som fører til at når man har spist en gang, vil man ha det enda en gang. Spesielt variantene av krydder, og høy mengde av bruken i matrettene, gir dem en helt ny identitet.

Vi, som Shalimar Restaurant, arbeider for å presentere dere refleksjonen av denne rike kulturen. Med vårt profesjonelle team, og konsept inspirert av Desi-regionen, vil det føles som om dere er der. Sammen med vår forandrings- og utviklingsstruktur, jobber vi med å tilby nesten alle slags matretter fra denne kulturen til våre verdifulle kunder.

Vi har skapt en smaksdør med forskjellige presentasjonsstiler, med lammekjøttretter, vegetarretter, snacks, appetittvekkende gode retter og kulturelle drinker. Vi jobber sammen hver dag med vår virksomhet, medarbeidere og ledelse, for å finne nye smaker og tilby dem på den beste måten. På grunn av vår erfaring, talenter og vår kjærlighet til mat i denne sektoren, der vi mer enn 20 år har arbeidet, prøver vi å bringe nye forskjellige smaker. Alt dette, kun for våre kunder.

Retter fra Desi-regionen har en fristende, og oppmerksomhetsvekkende lukt. Dette legges fort merke til når man går inn døra. Så mye at våre kunder tilbringer flere timer i restauranten, og dette skaper kjennskap til både maten og kulturen. Dette eventyret som vi startet i 1999, blir fornyet og utviklet hvert år. Det er en stor kilde til stolthet for at vi skal være en av de mest foretrukne restaurantene i vår region i løpet av denne tiden. Hvis du også vil være en del av denne smaksopplevelsen, kan du besøke vår restaurant ved å bruke adressen på vår nettside, og la deg forsvinne i smaken av kulturelle forskjeller.

Lukk meny
Loading…
Loading…
×
×

Handlekurv

Reservasjon